Vervolg van de informatieplicht

Bij de informatieplicht geeft u aan welke maatregelen u getroffen hebt en in hoeverre u dat gedaan hebt. De maatregelen die nog niet getroffen zijn, moeten uiteindelijk wel getroffen worden. Dit kan aan de hand van een actieplan die wij voor u kunnen vervaardigen. In dit actieplan staat exact wat u moet doen en waar u rekening mee moet houden. Verder geven wij maatregelen aan waar u subsidie voor aan kan vragen. Tot slot sluiten wij het plan af met een aantal besparingstips en een planning die u zelf in kunt vullen. Dit gehele plan dient als bewijs voor het RVO dat u bezig bent met de Wet Milieubeheer.

Wat wij voor anderen konden betekenen:

Sessink Wonen

Gelderland

Deze meubelmakerij uit Gendt hebben wij mogen helpen bij de informatieplicht.


Metis Notarissen B.V.

Utrecht

Metis Notarissen B.V. is een specialist op het gebied van juridische vraagstukken. 1 van de 6 locaties hebben wij mogen helpen bij de informatieplicht.


Stichting Speciaal Onderwijs Fryslân

Friesland

Voor deze scholengemeenschap die zich inzet voor kinderen die extra aandacht nodig hebben, hebben wij de informatieplicht verzorgd. Wij hebben 5 van de 7 scholen geholpen bij de plicht.


Kubbus Partycentrum

Afferden

Deze all-round partycentrum heeft verschillende locaties, waarvan 1 locatie informatieplichtig was.


Het Taphuys

Utrecht

Binnen 1 dag hebben wij voor deze horecagelegenheid 2 locaties verzorgd.


ESP Brand BV

Delft

Espirit is een fabrikant van zowel kleding als huishoudelijke artikelen. Wij hebben voor deze retailer 2 locaties mogen verzorgen.


Ribsfactory

Utrecht

Van de 10 locaties die deze spareribsrestaurant-keten heeft, hebben wij voor 6 locaties de informatieplicht verzorgd. Verder helpen wij deze keten met het opstellen van actieplannen.


Vondel Hotels

Amsterdam

Voor deze exclusieve Boutique Hotel groep hebben wij de Informatieplicht voor 8 locaties verzorgd.


Only For Men

Geldermalsen

Deze vooraanstaande keten herenmodewinkels hebben wij mogen bijstaan bij het voldoen aan de Informatieplicht. Van de 15 winkels waren 14 stuks informatieplichtig.


Big Horeca Groep

Nootdorp e.o.

Deze vooruitstrevende horeca groep bestaat uit 9 zaken. Door bezoek op locatie hebben wij voor 6 locaties de aanmelding kunnen verzorgen.


Bekijk meer referenties

Geef de informatieplicht uit handen

Ons team zorgt ervoor dat alle benodigde informatie en gegevens correct ingediend worden bij het RVO.

Wij zullen uw casus direct beoordelen.